Felix rodriguez

Hola a tots és que a els he tingut 1 mica abandonats PERÒ clar setmana santa i tot AIXÒ M'he oblidat 1 mica del bloc PERÒ ja tornem a estar Actius aixi que avui a els vinc parles del famòs

Felix Rodríguez de la Fuente  


L'amic dels animals

Famos naturalista i Realitzador de documentals per a ràdio i televisió, és l'espanyol que més va Fer per la divulgació de l'amor a la natura i ALS animals.
Félix Rodríguez de la Fuente va nèixer el 14 de març de 1928 a Poza de la Sal (Burgos). El su pari, don Samuel, era notari de la localitat d'Oña i considerava que a els nens no havíen de ser escolaritzats a edat primerenca, per la qual cosa Félix va Gaudir d'1 infància ideal. És passava a els dies jugant i Corrent paper poble en companyia dels Seus amics, Especialment del su vaig cosir, Policarpo de la Font. La su mare, Donya Marcelina, era una dona Molt intuïtiva Capac de detectar els continuïs entremaliadures en què el su fill caminava sempre Ficat. A casa vivia también 1 tia, Socors, la serventa, Lucía Calvo, i Luisa Pérez, la dida que va assistir al part de Félix i el va cuidar a els primers mesos. 
Als setembre anys va Començar a anar a l'escola, que odiava i de la qual s'escapava sempre que podia, però a l'any següent, 1936, va esclatar la Guerra Civil i les aules van estar tancades durante a els 2 anys Següents per a alegria de Félix, que tornar a Gaudir de les meravelles de la natura.
Félix Rodríguez De La Fuente En Companyia De Teodoro Roa, operador De Cambra, que También Va TROBAR La Mort A L'Avioneta Des La qual filmaven.
Félix Rodríguez de la Font en companyia de Teodor Roa, operador de càmera, que también va TROBAR la mort a l'avioneta des de la qual filmaven.

La televisió li va donar una enorme popularitat 

Interessat en la divulgació de temes relacionats con los animals, va Començar a Escriure articles que van ser publicats en diaris i revistes Nacionals, però seria la televisió la qual li donaria una enorme popularitat. El 1964, recomanat per Manuel Fraga, Félix va apareixer per primera vegada en un programa de Televisió Espanyola (Llavors l'única cadena que existia) anomenat «Cap de setmana». La su curta intervenció va despertar Tant interès que, des de Llavors, Rodríguez de la Font és va convertir en una de les Grans figures de la petita pantalla. Després del su pas paper programa «Imatges per saber» I després d'haver realitzat reportatges de divulgació sobre l'Àfrica i Aràbia Saudita per «A tota plana", el 1968, la dirección de TVE li va proposar dirigir i presentar el su PROPI programa.«Fèlix, l'amic dels animals» tenia Fins didàctics i va tenyir una Excel·lent acollida entre el público i la crítica. A l'any següent, va dirigir i presentar «Fauna», un programa d'tipo més documental i didàctic, que més tard passaria a anomenar-se «Vida salvatge». Amb l'experiència, Félix va ser depurant su estil Fins a esdevenir el més gran autor espanyol de programes televisius de Tots els temps. Els Seus programes «Planeta blau» i «L'home i la terra» van traspassar fronteres i és van vindré a gairebe Totes els televisions del món, convertint-se a els espais de producció pròpia més rendibles de la història de TVE.Els programes de Rodríguez de la Fuente eren l'estrella del «hit-parade» televisiu i el naturalista va ser el responsable que MOLTS nens i nenes de l'època, que el consideraven un amic, estudiessin biologia o zoologia.

si volen veure més informació més personal del famós philip aqui els deixo el Linck:

i les dejo un video espero les guste:

Comentarios

Entradas populares de este blog

Pirámide de Kalish

Índice glucémico

Antibioticos